HACIYUSUF ORTAOKULU

Vizyon: Düşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş; bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültür ile insanlığın ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş;  iletişime ve paylaşıma açık, sanat duyarlılığı, öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.

Misyon: Bizler ; idareci , öğretmenler ve okul personelleri , bir bütün olarak , gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde , bütün imkansızlıklara rağmen , öğrencilerimizin öğrenmeleri , bilgili , başarılı , kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri , 21. Yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışıyoruz.

Başarılar:

Saatler: 8.20-15.20
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Çevre köy ve mezralaradan taşımalı olarak 30 öğrenci gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 71 ortaokul öğrencisi 70 ilkokul öğrencisi bulunmaktadır.

WEB - https://haciyusufortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Hacıyusuf Köyü Tutak/AĞRI

Kütüphane Kitap Sayısı :2043

Yerleşim Yeri - HACIYUSUF KÖYÜ TUTAK/AĞRI

Adres - Hacıyusuf Köyü Tutak/AĞRI

Ulaşım Servisle ulaşım sağlanıyor.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ağrı iline 69 km, Tutak ilçesine 29 km uzaklıktadır